Τέλειο χαμόγελο σε μία εβδομάδα

Smiling perfection. Cropped close up of a beautiful healthy toothy smile of a gorgeous woman teeth dental dentistry healthcare health cosmetology beauty full lips plump lip augmentation whitening

Κοινωνικό, ευγενικό, πλατύ, λαμπερό, αληθινό, το χαμόγελο που χαρίζουμε κάθε μέρα ανήκει σε  μια ξεχωριστή διεθνή γλώσσα επικοινωνίας.

Η αισθητική οδοντιατρική προσφέρει σήμερα μια γκάμα σύγχρονων επιλογών, οι οποίες μεταμορφώνουν το χαμόγελο μας, ακόμη και  μέσα σε μια εβδομάδα,

Μπορείς να έχεις το χαμόγελο των ονείρων σου ανεξάρτητα από την ηλικία σου.

Ένα mini smile make over αποτελεί πραγματική επενδυση η οποία χαρίζει ένα ελκυστικό, λαμπερό, χαμόγελο αισιοδοξίας, χωρίς περίπλοκες επεμβατικές διαδικασίες.

Η δημοφιλής λεύκανση και οι οδοντικές όψεις με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αποτελούν δύο βασικές θεραπείες για ένα τέλειο χαμόγελο.

«3 στους 4 ενήλικες πιστεύουν ότι ένα μη ελκυστικό χαμόγελο μπορεί να επηρεάσει  την επαγγελματική τους εξέλιξη»

Λεύκανση: Η δημοφιλής θεραπεία

Η δημοφιλέστερη διαδικασία της αισθητικής οδοντιατρικής είναι η λεύκανση δοντιών Η επιλογή που ανανεώνει και φωτίζει σε σύντομο χρόνο το χαμόγελο και το πρόσωπο σου.

Η επαγγελματική λεύκανση, η οποία πραγματοποιείται στο οδοντιατρείο, είναι μια ασφαλής και οικονομική μέθοδος για ένα λαμπερό χαμόγελο. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι λεύκανσης δοντιών είναι με laser ή λάμπα led, ενώ για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα η θεραπεία που συνεχίζεται με τις οδηγίες του οδοντιάτρου στο σπίτι.

Να σημειώσουμε ότι η λεύκανση  δεν πρέπει να γίνεται σε δόντια που έχουν υποστεί οποιαδήποτε πρόσθετη αποκατάσταση.

Επιπλέον η λεύκανση, αντίθετα, με την εντύπωση που επικρατεί, δεν διαρκεί για πάντα.

Πορσελάνη ή ρητίνη: Οι πολλές όψεις της τελειότητας.

Οι οδοντικές όψεις συνθετικής ρητίνης ή πορσελάνης είναι μία ακόμη πρόταση της αισθητικής οδοντιατρικής για να ομορφύνεις το χαμόγελο σου. Πρόκειται για πολύ λεπτά στρώματα πορσελάνης, ρητίνης ή κεραμικού υλικού που προσαρμόζονται στα δόντια με ειδική κόλλα, καλύπτοντας το μπροστινό τμήμα του δοντιού.

Οι όψεις δοντιών είναι μια γρήγορη μη επεμβατική θεραπεία που  χαρίζει ένα τέλειο χαμόγελο, διορθώνοντας προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει από έναν τραυματισμό ή ατέλειες, όπως σπασμένα και αποχρωματισμένα δόντια.

 

«Ποτέ μην αγοράζετε προϊόντα λεύκανσης από το διαδίκτυο»

Doctor's Tip

Οι όψεις ρητίνης μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα ραντεβού, καθώς επεξεργάζονται και κατασκευάζονται στο οδοντιατρείο, ενώ οι όψεις πορσελάνης θα χρειαστούν σίγουρα 7 έως 10 ημέρες για να κατασκευαστούν στο εργαστήριο πριν τις τοποθετήσει ο οδοντίατρος.

Οι όψεις πορσελάνης χαρίζουν ένα χαμόγελο γεμάτο αυτοπεποίθηση το οποίο μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια, με την ίδια φροντίδα που ακολουθεί κανείς και στα φυσικά σας δόντια.

Σημείωσε ότι οι όψεις ρητίνης μπορούν να αντικατασταθούν από όψεις πορσελάνης όταν το αποφασίσετε, ενώ αντίθετα οι δεύτερες αποτελούν μονιμότερη αισθητική λύση.

Είναι ακριβό το τέλειο χαμόγελο;

Το κόστος του τέλειου χαμόγελου εξαρτάται από τον αριθμό των παρεμβάσεων που θα χρειαστούν και την σοβαρότητα των παρεμβάσεων που θα χρειαστούν Ωστόσο μην ξεχνάτε ότι η βελτίωση του χαμόγελου σας είναι μια επένδυση που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ο ειδικευμένος στην αισθητική οδοντιατρική οδοντίατρος μπορεί να σε συμβουλεύσει και να  προτείνει τις διαθέσιμες επιλογές για την θεραπεία ή τον συνδυασμό των θεραπειών που μπορεί να δημιουργήσουν το δικό σου μοναδικό, τέλειο χαμόγελο.

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι, η λεύκανση δεν θα προκαλέσει βλάβη στο σμάλτο των δοντιών σου;

Η λεύκανση δεν είναι μία μόνιμη διαδικασία. Ανάλογα με τον τύπο της θεραπείας και την φροντίδα στα δόντια σου, τα αποτελέσματα διαρκούν συνήθως από 6 έως 24 μήνες.

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν μόνιμη κατάσταση, η οποία διάρκεια 10 έως 15 χρόνια κατά μέσο όρο.

Ναι, σε συνεργασία με τον οδοντίατρο μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση που ταιριάζει στο χαμόγελο σου.