ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Digital Smile – Ενδοστοματικός Σαρωτής

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Στο Louvre Dental, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους ασθενείς μας τις τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε ανώτερη στοματική φροντίδα και μια άνετη οδοντιατρική εμπειρία. Στο πλαίσιο της αφοσίωσής μας στην αριστεία, προσφέρουμε υπηρεσίες ενδοστοματικής σάρωσης τελευταίας τεχνολογίας, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο διαγιγνώσκουμε, σχεδιάζουμε και παρέχουμε οδοντιατρικές θεραπείες. Με τον προηγμένο ενδοστοματικό σαρωτή μας, μπορούμε να αποτυπώσουμε με μεγάλη ακρίβεια ψηφιακά αποτυπώματα των δοντιών και των ούλων σας, ενισχύοντας την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα και την άνεση του ασθενούς.

ΣΥΝΟΨΗ

Τι είναι ο ενδοστοματικός σαρωτής;

Ο ενδοστοματικός σαρωτής είναι μια συσκευή αιχμής που αντικαθιστά την παραδοσιακή μέθοδο λήψης φυσικών αποτυπωμάτων των δοντιών και των ούλων σας με τη χρήση βρώμικων υλικών αποτύπωσης. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιεί προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για τη λήψη λεπτομερών και ακριβών τρισδιάστατων εικόνων των στοματικών δομών σας.

ΟΦΕΛΗ

Τα οφέλη της τεχνολογίας ενδοστοματικού σαρωτή

 1. Ενισχυμένη ακρίβεια: Οι ενδοστοματικοί σαρωτές παρέχουν ψηφιακά αποτυπώματα υψηλής ακρίβειας των δοντιών, των ούλων και της δάγκωσής σας. Αυτή η ακρίβεια εξασφαλίζει ακριβή σχεδιασμό της θεραπείας και μας βοηθά να επιτύχουμε βέλτιστα αποτελέσματα για διαδικασίες όπως στεφάνες, γέφυρες, ορθοδοντική και άλλα.
 2. Άνετη εμπειρία: Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία και το αντανακλαστικό πνιγμού που συχνά συνδέονται με τα παραδοσιακά υλικά αποτύπωσης. Οι ενδοστοματικοί σαρωτές έχουν σχεδιαστεί για να μην είναι επεμβατικοί και να μην προκαλούν ερεθισμό, προσφέροντας μια πιο άνετη εμπειρία για τους ασθενείς μας.
 3. Αποτελεσματική ροή εργασίας: Με τα ψηφιακά αποτυπώματα, μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε τη διαδικασία θεραπείας εξαλείφοντας την ανάγκη για φυσικά αποτυπώματα, μειώνοντας τους χρόνους ραντεβού και ελαχιστοποιώντας τον αριθμό των απαιτούμενων επισκέψεων.
 4. Βελτιωμένη επικοινωνία: Η τεχνολογία του ενδοστοματικού σαρωτή μας επιτρέπει να προβάλλουμε τις ψηφιακές εικόνες σε μια οθόνη, παρέχοντάς σας μια σαφή οπτική αναπαράσταση της στοματικής σας κατάστασης. Αυτό μας βοηθά να εξηγήσουμε τα σχέδια θεραπείας, να συζητήσουμε πιθανές ανησυχίες και να σας εμπλέξουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
 5. Βελτιωμένη δέσμευση των ασθενών: Με τη συμμετοχή σας στη διαδικασία της ψηφιακής απεικόνισης, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε ενεργό ρόλο στο ταξίδι της στοματικής σας υγείας. Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την οδοντιατρική σας κατάσταση, να απεικονίσετε τις θεραπευτικές επιλογές και να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τη φροντίδα σας.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η διαδικασία ενδοστοματικού σαρωτή μας

Στο Louvre Dental, οι έμπειροι επαγγελματίες οδοντίατροί μας είναι εξειδικευμένοι στη χρήση ενδοστοματικών σαρωτών για να διασφαλίσουν μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική διαδικασία. Ακολουθεί το τι μπορείτε να περιμένετε:

 1. Άνετη σάρωση: Χρησιμοποιώντας ένα φορητό ραβδί, θα σαρώσουμε απαλά τα δόντια και τα ούλα σας, αποτυπώνοντας ακριβή ψηφιακά αποτυπώματα των στοματικών σας δομών. Η διαδικασία είναι μη επεμβατική και ανώδυνη.
 2. Οπτικοποίηση σε πραγματικό χρόνο: Καθώς σαρώνουμε, οι ψηφιακές εικόνες θα εμφανίζονται σε μια οθόνη, επιτρέποντάς σας να δείτε μια λεπτομερή αναπαράσταση των δοντιών, των ούλων και της δαγκώσεως σας.
 3. Αποτελεσματική ροή εργασίας: Με τα ψηφιακά αποτυπώματα, μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε τη διαδικασία θεραπείας εξαλείφοντας την ανάγκη για φυσικά αποτυπώματα, μειώνοντας τους χρόνους ραντεβού και ελαχιστοποιώντας τον αριθμό των απαιτούμενων επισκέψεων.
 4. Συζήτηση και σχεδιασμός θεραπείας: Θα εξετάσουμε τις ψηφιακές εικόνες μαζί σας, συζητώντας τυχόν περιοχές που σας προβληματίζουν, τις θεραπευτικές επιλογές και απαντώντας σε τυχόν ερωτήσεις σας. Μαζί, θα αναπτύξουμε ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας προσαρμοσμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους σας.
 5. Ακριβείς αποκαταστάσεις και θεραπείες: Τα ψηφιακά αποτυπώματα θα χρησιμεύσουν ως βάση για την κατασκευή αποκαταστάσεων υψηλής ακρίβειας ή την καθοδήγηση ορθοδοντικών θεραπειών. Τα ψηφιακά δεδομένα μπορούν να μοιραστούν με τους συνεργάτες μας στο οδοντιατρικό εργαστήριο ή να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία προσαρμοσμένων ευθυγραμμίσεων για ορθοδοντικές διαδικασίες.
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ

Digital Smile Design (DSD)

Ο “Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου” (DSD) είναι μια έννοια και μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται στην αισθητική οδοντιατρική για τη βελτίωση της ανανέωσης του χαμόγελου και των οδοντιατρικών θεραπειών. Η DSD συνδυάζει ψηφιακή απεικόνιση, φωτογραφία και λογισμικό υπολογιστή για τη δημιουργία μιας λεπτομερούς ανάλυσης και προσομοίωσης του χαμόγελου του ασθενούς.

 

Η διαδικασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

 

 1. Συλλογή δεδομένων: Ο οδοντίατρος ή ο οδοντοτεχνίτης λαμβάνει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, βίντεο και ψηφιακά αποτυπώματα των δοντιών, των ούλων και του προσώπου του ασθενούς.
 2. Ψηφιακή ανάλυση: Τα δεδομένα που συλλέγονται εισάγονται στη συνέχεια σε εξειδικευμένο λογισμικό DSD, όπου ο οδοντίατρος μπορεί να αναλύσει προσεκτικά το χαμόγελο και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ασθενούς.
 3. Προσομοίωση σχεδιασμού χαμόγελου: Χρησιμοποιώντας το λογισμικό DSD, ο οδοντίατρος μπορεί να δημιουργήσει μια ψηφιακή προσομοίωση της επιθυμητής ανανέωσης του χαμόγελου, επιτρέποντας στον ασθενή να δει το πιθανό αποτέλεσμα πριν από την εκτέλεση οποιασδήποτε θεραπείας.
 4. Σχεδιασμός της θεραπείας: Ο οδοντίατρος μπορεί να χρησιμοποιήσει την ψηφιακή προσομοίωση για να σχεδιάσει και να συζητήσει διάφορες θεραπευτικές επιλογές με τον ασθενή, διασφαλίζοντας ότι το τελικό αποτέλεσμα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ασθενούς.
 5. Οδοντικές αποκαταστάσεις ακριβείας: Σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται οδοντιατρικές αποκαταστάσεις, όπως στεφάνες ή όψεις, το λογισμικό DSD μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία προσαρμοσμένων αποκαταστάσεων που ταιριάζουν απόλυτα και ταιριάζουν με τον επιθυμητό σχεδιασμό του χαμόγελου.
 6. Επικοινωνία και συνεργασία: Το DSD διευκολύνει την καλύτερη επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ του ασθενούς, του οδοντιάτρου και του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου, εξασφαλίζοντας ένα πιο προβλέψιμο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

 

Η DSD έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής, καθώς επιτρέπει μια πιο εξατομικευμένη και ασθενοκεντρική προσέγγιση της αισθητικής οδοντιατρικής, που οδηγεί σε μεγαλύτερη ικανοποίηση των ασθενών και πιο προβλέψιμα αποτελέσματα.

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας ενδοστοματικών σαρωτών στο Louvre Dental

Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας ενδοστοματικού σαρωτή στο οδοντιατρείο μας, είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους ασθενείς μας την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας, αυξημένη ακρίβεια και μια πιο άνετη οδοντιατρική εμπειρία. Η εξειδικευμένη οδοντιατρική μας ομάδα στο Louvre Dental έχει εμπειρία στη χρήση ενδοστοματικών σαρωτών για τη βελτίωση των θεραπευτικών αποτελεσμάτων και της ικανοποίησης των ασθενών.

Επικοινωνήστε σήμερα με το Louvre Dental για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και να γνωρίσετε τα οφέλη των προηγμένων υπηρεσιών ενδοστοματικής σάρωσης. Αφήστε μας να μεταμορφώσουμε το οδοντιατρικό σας ταξίδι με την τελευταία λέξη της ψηφιακής οδοντιατρικής.

FAQ

Συχνές Ερωτήσεις

Ο ενδοστοματικός σαρωτής είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία για να καταγράφει υψηλής ακρίβειας τρισδιάστατες εικόνες των δοντιών, των ούλων και της δαγκωματιάς σας. Αντικαθιστά την παραδοσιακή μέθοδο λήψης φυσικών αποτυπωμάτων με τη χρήση βρώμικων υλικών.

Όχι, η διαδικασία ενδοστοματικής σάρωσης είναι μη επεμβατική και έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετη για τους ασθενείς. Εξαλείφει την ανάγκη για άβολα υλικά αποτύπωσης και μειώνει το αντανακλαστικό πνιγμού που συχνά συνδέεται με τις παραδοσιακές αποτυπώσεις.

Η διάρκεια της διαδικασίας ενδοστοματικής σάρωσης ποικίλλει ανάλογα με την πολυπλοκότητα της περίπτωσής σας. Σε γενικές γραμμές, χρειάζονται λίγα λεπτά για τη σάρωση των δοντιών σας και τη λήψη των απαραίτητων εικόνων.

Οι ενδοστοματικοί σαρωτές παρέχουν ψηφιακά αποτυπώματα υψηλής ακρίβειας, προσφέροντας ακρίβεια συγκρίσιμη ή και ανώτερη από τα παραδοσιακά φυσικά αποτυπώματα. Αυτά τα ακριβή αποτυπώματα είναι απαραίτητα για τον ακριβή σχεδιασμό της θεραπείας και τα βέλτιστα αποτελέσματα.