Πριν & Μετά

Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή πραγματικών θεραπειών με πραγματικά αποτελέσματα.

Η άνεση των ασθενών αποτελεί προτεραιότητα

Στο Louvre Dental, κατανοούμε τη σημασία ενός υγιούς και όμορφου χαμόγελου. Η ομάδα μας από εξειδικευμένους και συμπονετικούς επαγγελματίες οδοντιάτρους είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει σε εσάς και την οικογένειά σας κορυφαία οδοντιατρική φροντίδα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Πιστεύουμε ότι η επίσκεψη στον οδοντίατρο πρέπει να είναι μια θετική και άνετη εμπειρία και προσπαθούμε να κάνουμε κάθε επίσκεψη ευχάριστη.

Ψηφιακή οδοντιατρική

Η επένδυσή μας στην ψηφιακή τεχνολογία μας επέτρεψε να βελτιώσουμε τη διαγνωστική ακρίβεια και τα θεραπευτικά αποτελέσματα. Οι ψηφιακές ακτινογραφίες και η τρισδιάστατη απεικόνιση παρέχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της στοματικής σας υγείας, επιτρέποντάς μας να σχεδιάζουμε και να εκτελούμε θεραπείες με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Smile Makeovers

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα ολοκληρωμένα πακέτα μας για την ανανέωση του χαμόγελου. Είτε επιθυμείτε μια πλήρη μεταμόρφωση του χαμόγελου σας είτε μικρές προσαρμογές, η ομάδα των καλλυντικών ειδικών μας θα σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας για να πετύχετε το χαμόγελο των ονείρων σας.

Καινοτόμος Ορθοδοντική

Οι ορθοδοντικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλέον καινοτόμες επιλογές όπως τα γλωσσικά σιδεράκια και η επιταχυνόμενη ορθοδοντική, διασφαλίζοντας ότι θα λάβετε την πιο κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία για τις μοναδικές σας ανάγκες.

Κάνε την πρώτη σου επίσκεψη