ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχετικά με εμάς

Louvre Dental

Χαμογέλα μαζί μας με αυτοπεποίθηση

Καλώς Ήλθατε στο Οδοντιατρείο μας

Οι ασθενείς μας είναι η προτεραιότητά μας, προσφέρουμε ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες με μια ομάδα ειδικών.

Αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την υγεία των ασθενών μας παρέχοντας υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένης οδοντικής φροντίδας σε ένα φιλόξενο και συμπονετικό περιβάλλον.

 

Εκ μέρους όλου του προσωπικού, θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο οδοντιατρείο μας. Χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε με την υγεία του στόματος σας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα και τις πιο σύγχρονες διαθέσιμες οδοντιατρικές θεραπείες με επαγγελματικό και στοργικό τρόπο. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Meet Our Clinic

Dermatologist
Anesthesiologist
Dermatologist
Radiology Specialist
Gynecologic Oncologist
Neurology Specialist 
Behavioral Pediatric
Rehabilitation  Specialist
_MG_1741

Σχετικά με το Ιατρείο

Είμαστε ένα ιδιωτικό, ανεξάρτητο ιατρείο που προσπαθεί διαρκώς να παρέχει άριστη εξατομικευμένη, συμπονετική φροντίδα με συνέπεια, ποιότητα και συνειδητή επιλογή για όλους τους ασθενείς μας.

Το προσωπικό μας είναι καλά εκπαιδευμένο, φροντισμένο και επαγγελματικό. Κάθε ένας από εμάς σέβεται τη διαφορετικότητα και την αξιοπρέπεια των ασθενών μας. Χαιρετίζουμε τις εξελίξεις στη μάθηση και την τεχνολογία σε μια προσπάθεια να επιτύχουμε αποτελεσματική και ποιοτική φροντίδα των ασθενών.

 

Μαζί, η ομάδα των γιατρών μας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας και επαγγελματικής εξειδίκευσης και αναλαμβάνει συνεχώς εκπαίδευση για επαγγελματική ανάπτυξη, ώστε να παραμένει ενήμερη για τις πιο πρόσφατες ιατρικές θεραπευτικές επιλογές.

 

Στόχος μας είναι να κάνουμε όλους τους ασθενείς να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, παρέχοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας, επαγγελματική ιατρική φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον. Παρόλο που μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό να δείτε τον γιατρό της προτίμησής σας, οι γιατροί μας συνεργάζονται ως ομάδα για να διασφαλίσουν την ικανοποίηση των συνεχιζόμενων αναγκών υγείας σας.